TIC ACTIVA

TIC ACTIVA és el projecte professional de Gerard Vilanova, professor, formador i comunicador especialista en educació i noves tecnologies.

 

Llicenciat en Filologia catalana (UAB) i Comunicació audiovisual (UOC), màster en Arxivística i gestió de documents (UAB, en curs) i especialització en Content curator (UOC), he treballat per l’alfabetització digital del meu entorn professional i he dedicat atenció i empenta  a la difusió de les noves tecnologies en l’ensenyament, la família i la societat.

 

A l’entrada del segle XXI, a l’inici de la meva carrera professional, vaig detectar ja el canvi de paradigma que s’estava a punt de produir amb la irrupció i popularització d’internet i les noves tecnologies: de la societat industrial a la societat del coneixement en uns pocs anys. En el món de l’ensenyament i en el de la família particularment, aquest canvi ha estat en ocasions difícil, ple de disfuncions i traumàtic en casos extrems, de manera que vaig orientar-me cap a l’ús actiu i responsable d’aquestes noves tecnologies a l’aula, en la família i en la societat.

 

Amb TIC ACTIVA vull aportar el meu coneixement i experiència acumulats al llarg d’aquests anys d’intenses transformacions a totes les persones i col·lectius interessats.